JAPANSKO LIJEČENJE VODOM… Uistinu daje nevjerovatne rezultate…

JAPANSKO LIJEČENJE VODOM… Uistinu daje nevjerovatne rezultate…

Japansko liječenje vodom daje dobre rezultate i primjenjuje se za liječenje meningitisa, dijabetesa, gastritisa, glavobolje, astme, bronhitisa, artritisa, epilepsije, bolova u tijelu, srčanih smetnji, masnoće u krvi, oboljenja bubrega i mokraćnih puteva, proljeva, povraćanja, opstipacije, hemoroida, bolesti očiju, uha, grla i nosa, maternice, raka i menstrualnih poremećaja

 

Japanska tradicionalna medicina preporučuje da se voda pije odmah nakon buđenja i to u ljekovite svrhe. Znanstvena ispitivanja potvrđuju djelotvornost ove navike. Da je zdravo piti vodu znamo odavno, kao i da je voda izvor života i neophodna za obavljanje svih funkcija u organizmu. Bez nje se ne može ni zamisliti krvotok, funkcioniranje bubrega, mozga, crijeva, mišica, živčanog sustava, izmjena tvari, regulacije tjelesne temperature, pravilan rad zglobova i koštanog sustava, eliminiranje štetnih tvari iz organizma. Često tuširanje, kao i kupanje otklanja posljedice stresa, opušta mišice i živce, te nas  oslobađa negativne energije. Postoji vjerovanje da uklanja i magiju, uroke i slicno.

Terapeutsko korištenje vode bilo je poznato Egipćanima, Grcima i Rimljanima, a broj onih koji koriste prednosti metode pijenja vode odmah nakon buđenja raste. Sve više liječnika savjetuje svojim pacijentima vodenu terapiju prema preporuci  “Japan’s Sickness Association” – Udruga bolesnih Japana. Japanska metoda liječenja vodom provodi se na

vruću vodu kao što Kinezi i Japanci tokom jela piju vruć čaj u malim gutljajima. Ako ne možete odmah početi piti četiri čaše vode, popijte koliko možete do potrebne količine.

Tretman vodom provodi se za povišeni krvni tlak i dijabetes – 30 dana, gastritis i opstipaciju -10 dana, tuberkulozu – 90 dana, rak – 180 dana, osobe koje boluju od artritisa terapiju vodom mogu provoditi samo tri dana u prvom tjednu, a zatim svakodnevno. Nuspojava nema, tretman vodom je jeftin, a činjenica da su Japanci najdugovječniji narod na planeti dovoljan je poticaj da probate liječenje vodom. Vodena terapija ne daje mogućnost zarade, što je vjerojatno razlog da se o njoj ne govori mnogo, a njenu efikasnost najbolje isprobajte sami.

-Božica Ravlić

Izvor

Zapanjujuće, zar ne?

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *