Bruka i sramota, Nakon četiri meseca otkrila da dete koje je donela kući nije njeno

Bruka i sramota, Nakon četiri meseca otkrila da dete koje je donela kući nije njeno

Zašto je moje dijete tamnije nego što je bilo poslije poroda? Zašto ima više kose, pitala se Mercedes Casanellas koja je konačno na sudu dotigla pobjkedu. Analiza DNK je dokazala da dječak s kojim je napustila bolnicu prije 4 mjeseca, zapravo nije njezino.

Mercedes koja je rođena u El Salvadoru i njezin muž, britanski misionar Richard Cushworth će se potruditi da usvoje i Jackoba kojeg su njegovali i zavoljeli kao svoje dijete. Mercedes ga je dojila kao rođena majka.
Priča koja po svemu sudeći ima kriminalnu pozadinu, je započeta već u trudnoći misionareve žene koja je svim srcem željela roditi u svojoj domovini.

Zato je s mužem napustila SAD i preselila se u Srednju Ameriku. U San Salvadoru su uspostavili kontakt s uglednim ginekologom na elitnoj privatnoj klinici Centro Ginecologico, dr Alejandrom Guidosom koji je po svemu sudeći upetljan u trgovinu ljudima.

Još uvijek nije potvrđeno ali, sudac je svima zabranio davanje bilo kakvih podataka javnosti i medijima. Sada je najvažnije da su obje povrijeđene porodice stale na noge i da nastave tamo gdje su stali.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *